Физическа охрана на обект

Превенция от най-високо ниво

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

Физическата охрана на ТИМ СОТ ви гарантира спокойна работа в охраняваните обекти и осигурява допълнителна сигурност на служителите ви. Подходяща е за търговски площи, банки, магазини, складове, строежи и други обекти, в които има потенциален риск от кражба на пари или други ценности.

Физическата охрана (въоръжена или невъоръжена) се осъществява от високо квалифицирани охранителни звена, съобразени с изискванията на МВР и европейските стандарти.

Осъществява се от високо квалифицирани служители, преминали нужните тренировки и обучения, съгласно изискванията на Закона за частната охранителна дейност, при строго спазване на разработените планове и инструкции за охрана за конкретния обект.

Къде е приложима?

ТИМ СОТ извършва професионална охрана на големи промишлени обекти, банки, офиси, жилища, магазини, имущество, сгради, складови помещения и други на територията на цялата страна.

ПРЕДИМСТВА

  • ГЪВКАВ РЕЖИМ

    При гъвкав режим охраната на обектите може да бъде денонощна, нощна, дневна, почасова, въоръжена, невъоръжена и специализирана в зависимост от вашите изисквания.

  • ДОКАЗАН ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

    Услугите ни се осигуряват в съответствие с основните принципи за сигурност, правила и процедури, които са резултат от опит, придобит в следствие на дългогодишна работа в охранителната дейност.

  • НАЦИОНАЛНО ПОКРИТИЕ

    Услугата се предоставя на територията на цялата страна.

Поръчайте сега на 0885 110 017

или попълнете формата и ние ще се свържем с Вас