Видеонаблюдение на офис

Спокойни за бизнеса, от всяка точка на света

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

Услугата Видеонаблюдение е възможност за наблюдаване на далечни обекти чрез техника от най-висок клас. Това дава 24-часова сигурност за вашия офис и възможност за наблюдаване през интернет от всички краища на света. Услугата може да бъде използвана както с цел защита, така и за наблюдение и контрол.

Комбинацията от видеонаблюдение с охранителна система създава много по-ефективна защита на вашия офис.

КАК РАБОТИ?

Системата за видеонаблюдение е свързана с охранителната система (СОТ). При възникване на алармен сигнал, посредством видео системата се получава и визуализация на обекта в диспечерския център на ТИМ СОТ. Така паралелно работят патрулния екип и операторите в мониторинговия център, които следят в реално време какво се случва в обекта.

ПРЕДИМСТВА

  • 24 ЧАСОВ ВИДЕО ДОСТЪП

    Благодарение на 24-часовия видео достъп имате възможност да наблюдавате офиса си, без значение къде се намирате.­ Няма нужда да прекарвате денонощия в офиса, само за да наблюдавате какво става там.

  • ПЪЛНИ ВИДЕОЗАПИСИ

    Разполагате с пълни видео записи, които са на ваше разположение по всяко време. Не е нужно да разчитате на думите на другите – може сами да се уверите какво се е случило в даден момент.

  • НАДЕЖДНА ЗАЩИТА

    Патрулите получават информация в реално време от мястото посредством видеонаблюдението. Това многократно увеличава шанса за осуетяване на престъплението.

Поръчайте сега на 0885 110 017

или попълнете формата и ние ще се свържем с Вас